Feest in Hart van Holland met Sonny’s Inc., Xander de Buisonjé en Niek Boes

Super feest voor Texaco!

Op zaterdag 03 december 2016 speelde Sonny’s Inc. in Hart van Holland te Nijkerk
Sonny’s Inc. speelde in de sfeervolle zaal ’t Theater, wij speelden voor alle medewerkers van Texaco pompstations. De avond werd geopend door Niek Boes daarna volgde een concert van Sonny’s Inc. van 3 uur met als special guest Xander de Buisonjé. Het was werkelijk een “uit je dak” feest Gedurende de hele avond werd er geswingd en hardop meegezongen.

Wat was het fantastisch in het supercomplex in Nijkerk (vlakbij Amersfoort) De locatie biedt werkelijk alles om van je evenement een succes te maken. Er is keuze uit maar liefst dertig ruimtes, van 20 tot 6.000 vierkante meter met elk een eigen uitstraling. Van intieme bijeenkomsten tot grote feesten, bij Hart van Holland is alles mogelijk. Hart van Holland is wat ons betreft een echte aanrader! We kijken wederom terug op een super geslaagd feest.

 

img_5460 img_5471

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG