Vara

Vara 80 jaar

 

Vanmorgen ging de telefoon en het was onze vriendin Edith die belde uit Budel: “Hé ik zit net naar Chiel Beelen op de radio te luisteren en ik hoorde dat het feest van de VARA super is geweest, Chiel Beelen had Menno Bentveld aan de telefoon over het Vara feest.

Chiel was zelf niet op het feest omdat ie niet kon. Menno Bentveld was diegene die het feest geweldig noemde (het beste sinds jaren, want vroeger was het redelijk tam) met een waanzinnig goede band. Dankjewel Menno, zulke berichten geven je altijd weer positieve energie. Inderdaad speelde Sonny’s Inc. 28 september op het feest van de VARA.

De VARA bestaat 80 jaar en dat werd flink gevierd. In de Fabrique te Maarsen was van alles te doen. De avond stond in het teken van Soul, alles bij de VARA wordt dan ook met bezieling gedaan. Na aankondiging van de cabaretiére/presentatrice Claudia de Breij stonden alle medewerkers te swingen op onze muziek. Felix Meurders was niet meer te houden van het begin tot het einde zagen we hem swingen. Aan het einde van de avond kreeg de band een bloemetje mee. Het evenement was fantastisch georganiseerd maar hoe kan het ook anders! De foto’s kunnen bekeken worden in ons fotoalbum.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG