Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen vierde dit jaar zijn 75-jarig bestaan

dekker5Die mijlpaal liet de onderneming niet ongemerkt voorbijgaan. Integendeel, het werd uitgebreid gevierd met alle klanten.Op 08 en 10 oktober werd het voltallige personeel en alle klanten (2000 personen)uitgenodigd om een zeer speciale reis binnen het bedrijf te maken.

Het organisatiebureau La Promesse welke bekend staat als één van de toppers in de evenementenmarkt, had voor de gelegenheid het volledige bedrijfspand van Dekker Zevenhuizen omgetoverd tot een soort van Efteling waarin de gasten steeds weer werden verrast door verschillende bezienswaardigheden.

De entree was veranderd in een Kasbah waar ezels en lammetjesgraasden en waar marktkooplui allerlei snuisterijen verkochten”.Vervolgens werden de gasten naar een donkere ruimte gebracht waar de zangeresAlma Nieto uit het niets tevoorschijn kwam en het lied “Somewhere over the Rainbow” zong in een Disney-achtige uitvoering” Op een bijzonder wijze werden de klanten ook geleid door de produkten range van Dekker. Uiteindelijk kwamen de gasten in een centrale halwaar Sonny’s Inc. speciale lounge-muziek speelde.

Later op de avond werd er flink geswingd. Aan het einde kwamen alle acteurs en een fantastische Braziliaanzedansgroep tezamen om met Sonny’s Inc. en Alma Nieto de samba uitvoering van “Somewhere over the Rainbow” te brengen. De gasten vonden het geweldig en waren zeer onder de indruk. Dit bedrijfsfeest gaat bij ons weer in de boeken als subliem.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG