Party UP international met Sonny’s Inc.

Feest in Hal 4 Rotterdam

Op  vrijdag 10 maart 2017 speelde Sonny’s Inc. op het jubileumfeest van UP international. UP International is een gerenommeerd importeur die al meer dan 35 jaar actief is op de Europese markt. Gespecialiseerd in speelgoed en sportartikelen staat kwaliteit, service, maatwerk, milieu en veiligheid hoog in het vaandel.

De jubilaris van Up International: “Jaap” werd flink in het zonnetje gezet. Het jubileum van 25 jaar werd groots gevierd in Hal 4 te Rotterdam, een mooie feestlocaties waar menig event in het verleden heeft plaatsgevonden.

Na een ontvangst in een andere zaal stond Sonny’s Inc. de partygangers in de hoofdzaal op te wachten. De stemming was bijzonder en de zaal mooi gedecoreerd je had als het ware een festivalgevoel bij de locatie. Her en der stonden Foodtrucks en tentjes opgesteld waar bijvoorbeeld heerlijke saté en ander lekkernijen gehaald konden worden. Sonny’s Inc. warmde de zaal op met easy tunes en later op de avond was het knallen op de dansvloer. Het was een bijzonder geslaagde avond. Hal 4 aan de Watertorenweg te Rotterdam kunnen wij van harte aanbevelen.

Bewaren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG