Nieuwegein Business Awards 2017

Spetterende afterparty met Sonny’s Inc.

Op 18 februari 2017 speelde Sonny’s Inc. op de Nieuwegein Business Awards
Het event werd gehouden in het sport- en evenementencomplex Merwestein te Nieuwegein. Naast prijzen voor Sportman en -vrouw, Sporttalent, Vrijwilliger, Evenement en Nieuwegeiner van het Jaar, wordt ook de Nieuwegeinse Ondernemer van het Jaar bekroond.

Deze laatste prijs wordt toegekend aan een succesvolle ondernemer die een grote rol speelt en van grote toegevoegde waarde is in de gemeente

De Ondernemer van het Jaar wordt door een vakjury gekozen aan de hand van een aantal criteria. Zo moet de onderneming allereerst succesvol zijn, maar ook innovatief en onderscheidend ten opzichte van concurrerende bedrijven. Daarnaast wordt er gekeken naar de maatschappelijke bijdrage die de onderneming levert.

Op het event was een optreden van Buddy Vedder en op de afterparty was het dik feest met Sonny’s Inc. en The Frogettes. We kijken weer terug op een fantastische avond

 

 

 

 

 

 

Bewaren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG