DE LINDENHOF

TROUWLOCATIE

Trouwen, vergaderen of feesten in De Lindenhof Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Deze monumentale locatie heeft sfeervolle ruimtes voor bruiloften, vergaderen, feesten en presentaties van 25 tot 450 personen. In het voorjaar en de zomer kunt u genieten op één van de terrassen, een wandeling maken door het Agnetapark of in het centrum van Delft.

De omgeving van De Lindenhof

Rond 1880 werd voor het personeel van de Gist- en Spiritusfabrieken een rustiek Delfts wijkje gebouwd. Midden in dit bijzondere wijkje ligt De Lindenhof. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en heeft een plaats op de rijksmonumentenlijst. Het interieur, de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen zijn bewijs dat De Lindenhof terecht op deze lijst staat.

Trouwen, receptie en feest

Stel u voor dat u uw huwelijksfeest viert in de Toneelzaal met een groot podium voor de band en kolossale kroonluchters. Het monumentale pand bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter. De gemeente Delft verzorgt bovendien de huwelijksceremonie op locatie. Bij mooi weer wordt gebruik gemaakt van het grote terras onder de kastanjebomen.

Presentaties, vergaderen en seminars

De monumentale ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor een plenaire sessies en grote bijeenkomsten van 25 tot 200 personen. U luncht en dineert in bijvoorbeeld de Orangerie, de Tuinzaal met prachtige binnentuin of gewoon lekker op het terras.

Onze keuken

De keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw evenement. U geeft van tevoren het menu door en zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Klik hier voor Trouwlocatie De Lindenhof

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG