LANDGOED TE WERVE

TROUWLOCATIE

Trouwen, vergaderen of feesten op Landgoed Te Werve Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties.

Trouwen, receptie en feest op deze locatie

U kunt op deze locatie kiezen voor een intiem diner of juist een spetterend groot feest. De diverse zalen van het landhuis staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren, waardoor de ruimte geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen . Diners en lunches zijn mogelijk van 10 tot 100 personen, recepties van 50 tot 250 personen en feesten van 50 tot 200 personen. Onze keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw evenement.

Presentaties, vergaderen en seminars

De locatie beschikt over 6 luxe vergaderzalen en 2 break-out rooms voor vergaderingen en trainingen van 6 tot 40 personen. De lunch en het diner worden geserveerd in de stijlruimtes op de begane grond. Bij mooi weer vindt de borrel en lunch plaats op het terras.

Landgoed Te Werve is eenvoudig te bereiken vanaf de A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gerestaureerd

Landgoed Te Werve is in 2012 geheel gerestaureerd. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en  op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. En in de kelder is een nieuwe keuken geplaatst waar elke kok jaloers van wordt.

Het Landhuis

Als u uw evenement hier houdt, proeven uw gasten de bijzondere kasteelsfeer in elke ruimte. Het landhuis is koloniaal Engels met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Bij een verbouwing van het huis tientallen jaren geleden zijn ter plaatse van de keuken aanwijzingen gevonden van een donjon, een vluchttoren. Dat was omstreeks het jaar 1000 de meest gebruikelijke kasteelvorm. In 1826 heeft een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden, hoewel de poortvleugel al eerder verdwenen was. De toren  werd toen gehalveerd, de slotgracht voor het grootste gedeelte gedempt en tegen het landhuis werd een grote gietijzeren serre gebouwd. Dit bepaalt nu het stijlvolle silhouet van het Landhuis.

Klik hier voor Trouwlocatie Landgoed Te Werve

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG