The Best of Sonny’s Inc. Live sponsored by Carbusiness.nl

The Best of Sonny’s Inc. Live

Vers van de pers presenteren wij ons nieuwe album The Best Of Sonny’s Inc. Live! Het album is opgenomen met de grote bezetting van Sonny’s Inc.

Songs die je kan verwachten zijn: “Lovely day” in een heel eigen latin jasje en natuurlijk onze tribute aan Michael Jackson, de Michael Jackson medley. Natuurlijk mag “La Camisa Negra” met aansluitend “Dreadlock Holiday” niet ontbreken en onze super swingende Tropical medley met latijnse krakers als Suavemente,Hot Hot Hot,Tres Deseos en El Tiburon.

Verder op het album tref je een medley van Earth, Wind & Fire ,onze speciaal geproduceerde Sixt Gear met pompende beats en twee Robbie Williams stukken, “Angels en Let me entertain you”. Als klap op de vuurpijl hebben we als bonustrack onze eigen song Dueña de mi corazón toegevoegd die afgelopen zomer in de commercial is gebruikt van de nieuwe Suzuki Alto

The best of Sonnys Inc. Live 3

Het album is opgenomen in de Swamp studio’s te Raamsdonk en het is gemixed door Han Nuyten in de Bullet sound studio’s te Nederhorst den Berg. De realisatie van The Best of Sonny’s Inc. Live is mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Rob Dikkes van Carbusiness.nl Wij danken Rob van harte! Deze CD, waar we bijzonder trots op zijn, is nu voor de speciale decemberprijs van € 12,– bij ons te bestellen!

carbusiness.nl

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG