Golfsociëteit de Lage Vuursche feest met Sonny’s Inc.

Feest op Golfclub de Lage Vuursche

Op 28 november 2009 was het feest op de Golfsociëteit de Lage Vuursche Sonny’s Inc. was uitgenodigd om het chique golfgezelschap te entertainen.

Het was een weerzien van vele bekende gezichten uit het Gooi. Bij binnenkomst voelde je al direct dat de gasten zin hadden in een swingparty. De avond was dan ook geweldig, Peter Douglas mijn Crooner collega uit de Classic Crooners fêteerde de feestgangers op een halfuur durend gastoptreden waarbij alle klassiekers aan bod kwamen: My way, New York, Come fly with me, Strangers in the night, Fly me te the moon etc. Uiteraard zongen we nog mijn favoriete song Bad Leroy Brown samen.

Na het gastoptreden van Peter Douglas met Sonny’s Inc. ging het feest door met stevige dansmuziek, leuk was het ook dat Madelon partner van Peter Lanting spontaan het nummer “Proud Mary” kwam zingen. De gasten waren verrast door het talent van Madelon die normaliter samen met Peter Lanting de Golfsociëteit bestierd. De avond was in één woord geweldig !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG