T- Mobile event met Sonny’s Inc.

Heineken Music Hall

Op 25 januari 2013 speelde Sonny’s Inc. op het mega feest van T- Mobile het event werd georganiseerd in de Heineken Music Hall en werd gepresenteerd door radio 3FM DJ Gerard Ekdom.

tmobile hmh '13 1De zaal was prachtig aangekleed, het licht, de ledwal alles was indrukwekkend, de gasten kregen een leuk programma voorgeschoteld. Zo schitterden een aantal talentvolle personeelsleden van T-Mobile met Sonny’s Inc. bovendien werd er goed gezongen.

De choreografie was ook zeer goed gedaan door Carol Timmermans en Annemie Crebolder, het was alles behalve een saaie show. Na de personeelsledenshow, speelde Sonny’s Inc. verder en de zaal danstte en feestte. Na een optreden van 2 uur, kwam Edsilia Rombley en tot slot het feestbeest Ali B, de zaal stond op z’n kop.

We kijken terug op de fantastische verzorging van artiesten en uitstekend event geproduceerd door top organisatiebureau Dechesne & Boertje

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG