Huwelijksfeest met Sonny’s Inc. in de historische locatie De Poort van Leyden te Leiden

Swingend feest Francoise en Walther Jacobs

Op 26 januari 2013 speelde Sonny’s Inc. voor het bruidspaar Francoise en Walther Jacobs. Het Feest werd gehouden in de bijzondere historische locatie De Poort van Leyden te Leiden.

Wij speelde in de nok van de stadspoort, zorgvuldig werd de apparatuur door onze technici geplaatst en met passen en meten stond onze negen-mansformatie. Het bruidspaar had zich heel erg verheugd op het feest.

Rond 20.30 uur stroomde de zaal al snel vol en openden wij het feest met “Candy” van Robbie Williams. Het was direct feest en wij speelden de ene kraker na de andere. De avond was beregezellig, we genoten van de akoestiek van het pand, doordat de vloer van hout was en als een soort extra klankkast fungeerde gaf dat een extra dimensie.

We hadden vleugels op deze avond, we testten tevens onze nieuwe dancemedley ( 8 gear) met krakers uit het jaar 2012, de gasten waren wild aan het springen en dansen op de dansvloer. Een zeer mooi moment was ook toen wij “My way” speelden voor de moeders van het bruidspaar, de emotie van de moeder van de bruid raakte mij recht in het hard zo prachtig was het.

Aan het einde was er nog een heel mooi moment toen de bruidegom voor zijn lief “You are so beautiful” zong. Na onze laatste song werden er van alle kanten Mc Donalds hamburgers binnen gebracht en deze werden enthousiast door ons en de gasten ontvangen. Het was een leuke aktie van de bruidegom Walther die eigenaar is van verschillende Mac Donalds vestigingen. We kijken terug op een geweldige avond in het sfeervolle Leiden

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG