Super event voor PRC

De artiesten van PRC

Op zaterdag 31 januari 2009 speelde Sonny’s Inc. op het artistieke bedrijfsfeest van PRC. Het speciale event werd gehouden in de akoestische super locatie Heineken Music Hall.

De dag begon voor Sonny’s Inc. al vroeg want wij gingen ons speciale programma draaien waarbij de personeelsleden van PRC in de hoofdrol stonden. Er werd gedurende de dag flink gerepeteerd voor de show die ’s avonds uitgevoerd zou worden. We hadden een divers programma met songs van Ricky Martin tot Ramses Shaffy allemaal uitgevoerd door de personeelsleden die al weken gecoached waren om een spektakel neer te zetten. Ruim 40 man verzorgden de show met prachtige kostuums, geweldig licht, mooie video animatie en goede choreografie. Het was voor iedereen heel spannend omdat men nog nooit eerder op het podium een performance had weggegeven.

Groot was het enthousiasme en de verrassing van de kijkende personeelsleden van PRC want de herkenning van je eigen collega als “podium beest” is natuurlijk geweldig. Na een sit-down dinner en show was het tijd voor een anderhalf uur durende spetterende swing show van Sonny’s Inc. Het was een bijzonder geslaagde avond en wij genoten van de prachtig klinkende muziek bewerkstelligd door de geweldige akoestiek van de Heineken Music Hall

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG