Amersfoort 750 jaar

Sonny’s Inc. viert feest met Amersfoort

Op zaterdag 28 februari vierde de gemeente Amersfoort het 750 jarig bestaan. Voor de zeer speciale gelegenheid werd het gemeentehuis ingericht als een waar partypaleis.

Overal was over nagedacht een prachtig podium met verlichte trap en een spectaculair lichtplaatje in de zaal zorgde voor een bijzonder mooie atmosfeer. De stemming onder de personeelseden van het gemeentehuis was bi

Amersfoort 750 jaar met Sonnys Inc

jzonder goed, het beloofde een mooie avond te worden. De eerste noten werden door Sonny’s inc. gespeeld en de dansvloer stond vol na onze eerste set, beklom Jeroen van der Boom het podium en nam plaats achter zijn piano.

Na een succesvol half uur durend optreden van Jeroen nam Sonny’s Inc. weer bezit van het podium, wij zetten ons powerblok in en het huis was te klein … het dak ging eraf. Later op de avond was er nog een optreden van Peter Koelewijn met tape. De reacties die we hebben mogen ontvangen waren geweldig en doet een muzikantenhart goed!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG