SS ROTTERDAM

HOTELSCHIP EVENEMENTENLOCTIE

Eten, drinken, feesten, trouwen, overnachten, uitgaan, vergaderen, touren en werken; met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van de dynamische stad! Het SS Rotterdam biedt iedereen, families of zakelijk bezoek een unieke ervaring.

Het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam

Overnachten op het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam: het ss Rotterdam. Dit schip was hét vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ervaar de allure en rijke historie van toen. Het voormalige, luxe cruiseschip heeft nu een permanente ligplaats aan de Kop van Katendrecht in het centrum van Rotterdam. Het hotel (4-sterren) biedt 254 smaakvol ingerichte hotelkamers. In het gehele hotel is gratis internet aanwezig.

Werelds genieten met een prachtig uitzicht kunt u in één van de restaurants op het ss Rotterdam. De luxe, gastronomische Club Room is authentiek en ademt de sfeer van de jaren 50. Het grote Lido is modern en ongedwongen. Bij mooi weer kunt u hier uitzonderlijk genieten op het buitendek, een groot terras met prachtig uitzicht en het zwembad (40 cm diep) als middelpunt.
Ocean Bar is dé bar op het ss Rotterdam waar de tijden van de cruises herleven.  Voor elke gelegenheid, een onvergetelijke bruiloft, groot feest, inspirerend congres, of vergadering is het ss Rotterdam geschikt tot wel 4000 personen!

Meer info SS Rotterdam

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG