STUDIO 21

EVENEMENTENLOCATIE

Studio 21 is de meest geavanceerde en volledig uitgeruste evenementenlocatie van Europa met de modernste technische infrastructuur. Van laser tot een geavanceerde geluids- en lichtinstallatie, van een regengordijn tot fonteinen. Voor congressen, zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties en beurzen biedt Studio21 grenzeloze mogelijkheden.

Ultieme beleving

Studio 21 is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen. De diverse podia en hydraulische catwalk brengen het entertainment zo dichtbij dat u de artiesten bijna kunt aanraken. Voor congressen, zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties en beurzen biedt Studio21 grenzeloze mogelijkheden. Samen met de technische partners kunnen zij aan al uw wensen voldoen, zoals interactieve stemsystemen, internet- en satellietverbindingen. Met de meer dan 50 meter brede projectieschermen wordt het publiek helemaal omgeven door de presentatie of show. Studio21 zorgt voor de ultieme beleving!

Entree

De entree van Studio 21 bevindt zich direct naast het grote parkeerdek op het Mediapark in Hilversum en is gelegen aan een ruim plein. Via de mediaboulevard bereikt men Studio21. Voor touringcars is het mogelijk de gasten voor de deur uit te laten stappen. De roder loper is te vervangen door een loper in uw huisstijl en naast het welkomstbord zijn er diverse manieren om de entree een persoonlijk tintje te geven.

Capaciteit

De maximale capaciteit van Studio21 is 1.600 personen. In combinatie met de naastgelegen studio’s is deze zelfs uit te breiden naar 2.500 en 5.000 personen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om ook kleinere groepen vanaf 50 personen te ontvangen: door gebruik van pipe en drape, licht en decors kan er een intieme sfeer worden gecreëerd.

Foyer

De ruime foyer combineert een elegante uitstraling met de nieuwste techniek. De foyer is met een paar simpele ingrepen te veranderen in elke mogelijke sfeer, aan iedere huisstijl en aan de grootte van de groep.

 • 7 widescreen LCD-schermen
 • Vast podium
 • Multifunctioneel bannersysteem in de foyer van maximaal 21 banners
 • Volledig dekkend multifunctioneel lichtplafond
 • Volledig dekkend zaalgeluid
 • Ruime garderobe
 • Diverse incheckbalies
 • Moderne toiletfaciliteiten met 16 toiletblokken
 • Ruimte voor stands en andere mogelijkheden voor sponsoren
 • De vide en de loungebar zijn onderdeel van de foyer en geschikt voor VIP ontvangsten of aparte groepen

Vide

De foyer van Studio 21 bestaat uit twee niveaus. Het bovengelegen gedeelte is de vide, een ruime verdieping met dezelfde elegante uitstraling als de foyer en is uitermate geschikt als ontvangstruimte, VIP-deck of presentatieruimte. De bovenverdieping heeft een open karakter waardoor er ook vanaf boven goed zicht is op het podium. Op de vide is een vaste grote bar, sfeerverlichting, eigen geluidsinstallatie en LCD-scherm aanwezig.

Loungebar

Direct aan de foyer grenst de trendy loungebar. Deze stijlvolle witte ruimte doet perfect dienst als ontvangstruimte voor selecte gezelschappen. In de loungebar is een vaste bar, sfeerverlichting, eigen geluidsinstallatie en LCD-scherm aanwezig.

Extra ruimtes

 • 10 kleedkamers geschikt voor grote en kleine groepen
 • Productieruimte met koffie- en kopieermachine
 • Crewrestaurant met 100 zitplaatsen
 • Loading dock
 • Kap en grime faciliteiten

Klik hier voor Evenementenlocatie Studio 21

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG