“Sports World Swinging On A Star Party”

Sports World

Op 07 april speelde Sonny’s Inc. op het spectaculaire feest van Inge van Kemenade. Onder het mom van “Sports World Swinging On A Star Party” werden alle gasten feestelijk onthaald.

Het feest werd gehouden in de nieuwe lokatie “The Open” te Tiel. De zaal ademde een clubsfeer uit, prachtige tafels met zilveren kandelaren en jazzy muziek op de achtergrond van Sonny’s Inc.

Inge van Kemenade verrastte de gasten met een song, vergezeld van danseressen zong zij: ” This is my life”. Er volgden optredens van Peter Rip, de “look a like” Robbie Williams en last but not least “Lee Towers”. Uiteindelijk zette Sonny’s Inc. de zaal op zijn kop met de bekende danceclassics en latin muziek. Voor de organisatie van het feest en de verzorging van de artiesten kunnen wij “Music Events” wederom een pluim geven.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG