Personeelsleden van De COA vierden uitbundig feest in alle zalen van het ECA

Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)

Op 22 november 2007 speelde Sonny’s Inc. in het Event Center Aalsmeer. Wij speelden voor het COA. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is de centrale organisatie in Nederland in opvang en begeleiding van mensen.

Het COA biedt hen in opdracht van het ministerie van Justitie tijdelijke huisvesting en ondersteunt hen in de voorbereiding op hun toekomst, in Nederland of elders. Het gaat vooral om asielzoekers en vluchtelingen en om specifieke groepen zoals alleenstaande minderjarige vreemdelingen.

De personeelsleden van De COA vierden uitbundig feest in alle zalen van het ECA. Rond de klok van 20.00 uur gingen alle zalen dicht en werden de gasten gedirigeerd naar de Big Apple (Hoofdzaal van het ECA) waar Sonny’s Inc. de gasten opwachtte om een anderhalf uur durend concert te geven. Het dak ging eraf. De welbekende playback act “Working Girls” mocht de zeer succesvolle avond afsluiten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG