Spieringfestival Muiden

Spieringfestival in Muiden groot succes!

Op 02 juli 2005 speelde Sonny’s Inc. op het Spieringfestival te Muiden.Op de werkelijk stampvolle kade Bij Ome Ko, Graaf Floris en Brasserie Muiden zijn alle bezoekers volledig uit de bol gegaan.

spieringfestival Wat was het een gigantisch feest. Op een gegeven moment werd de sympathieke Camiel Meijer op het podium gevraagd. Camiel Meijer is de eigenaar van Brasserie Muiden en de lokale “ambassadeur” van Sonny’s Inc.

Volledig verrast was Camiel toen hij een microfoon in zijn handen kreeg om samen met mij het lied, “Zij gelooft in mij” te zingen. Het publiek zong met hartelust mee en Camiel deed het perfekt.

De gekte werd compleet toen wij “Let me entertain you” inzetten. De hele kade dreunde van de springende mensen. Het concert in Muiden was een voorproefje van ons concert op 17 juli te Blaricum, wij verwachten een invasie van feestgangers uit Muiden.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG