Schouten & Nelissen Event

Schouten & Nelissen

Op 25 juni speelde Sonny’s Inc. voor Schouten & Nelissen.De Schouten & Nelissen Groep is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. In dat kader werd er op het eigen terrein en pand een groot evenement georganiseerd.

Er was van alles te doen, zo trad ook de bedrijfsband op die bekend staat onder de toepasselijke naam SN band. Na de SN band trad Lois Lane op. Als showstoppers mocht Sonny’s Inc. inclusief de Angels en Dwight Muskita op percussie de reeds “voorverwarmde” S&N medewerkers trakteren op een anderhalf uur durend concert.

Het feest was gigantisch, dit bedrijf bestaat uit louter positief ingestelde mensen, de eenheid van het bedrijf was goed te voelen.Wij nodigen alle S&N medewerkers uit op ons concert 17 juli te Blaricum (Sonny’s Angel (Gaby) zingt “Tyrone” en wordt ondersteund door Arjan op Sax)

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG