Sonny’s Inc. op het Spieringfestival 2007

Op 30 Juni speelde Sonny’s Inc. op het Spieringfestival 2007. Wij speelden uiteraard voor de leukste horecagelegenheid: ” Brasserie Muiden”.

Zoals jullie weten is Camiel Meijer (de eigenaar van de Brasserie) onze grote ambassadeur en als wij niet aan het spelen zijn dan zijn wij wel aan het genieten van de culinaire surprises van de Brasserie. Op 30 juni was het weer een gigantisch feest in deze toplokatie en konden wij al onze specialiteiten laten zien.

spieringfestival1

We begonnen met een heerlijke jazz-set en in de avond na een heerlijk diner passeerden alle muziekstijlen de revue. Het was één grote dansende menigte en het “huis” was te klein toen wij onze nieuw ontwikkelde da

nceset: “The 6thgear” inzetten. De complimenten op de avond waren overweldigend en wij kijken terug op een bijzondere avond.

Houd onze site in de gaten, want na de zomer zullen wij weer acte de présence geven in de Brasserie. De aankomde tijd is het Sushi time in Brasserie Muiden, ga gerust eens langs en laat je culinair verwennen want het is heerlijk. Ik wens jullie alvast smakelijk eten !!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG