Sonny’s Inc. Live op de Brink

“Sonny’s Inc. zet Larense Brink op zijn kop” zo koptte de krant:  “ De Gooi en Eemlander” op maandag 09 juli.

Na een hele drukke periode van voorbereidingen was het  zaterdag 07 juli 2007 zover en konden  wij ons opmaken voor ons grote concert met de superbezetting: de “Angels” inclusief percussioniste Femke Krone, extra tenorsaxofonist Peter Broekhuizen,flamenco gitarist John Fillmore en onze eigen VJ Vince.Ruim 4000 mensen waren massaal naar de Brink gekomen om van ons concert te genieten. Sommige mensen vertelden ons voor het optreden dat er geen parkeerplaats meer te vinden was in Laren.Rond half negen startten wij ons concert en meteen zit de sfeer er al goed in en wat een geluk dat het weer mooi is na de zeer regenachtige week die we net achter de rug hebben, iedereen is uitgelaten.Sonny's Inc. Live op de Brink 2007Het is werkelijke een feest voor iedereen  vaders en moeders tillen hun kroost op de dranghekken en menig jong Laardertje geniet van het eerste popconcert in zijn of haar leven. Het feest komt meer en meer in beweging en jong en oud  staat naast elkaar te swingen dat het een aard heeft, we merken vooral dat onze Latin-nummers het weer zeer goed doen.

Na een behoorlijke tijd flink uptempo gespeeld te hebben laten we het bewust een beetje terug vallen en brengen we het publiek in een romantische stemming met flamenco gitaarspel van John Fillmore. Zijn schitterende solistische gitaarspel gaat over in de song: “What a difference a day makes” dat onlangs op ons nieuw album “Latin Flavour”  is verschenen. Sonny’s Inc. speelt nog twee Latin songs met John

De avond gaat naar een hoogtepunt toe als wij onze 6th gear dance set inzetten, rechts van het podium zien wij de burgemeester Elbert Roest uit z’n dak gaan.
Na “Let me entertain you” staat de hele Brink op zijn grondvesten te schudden en is het twaalf uur dus tijd om het concert te beeindigen.

Iedereen wil meer en scandeert: “we want more”  we kijken naar rechts en de burgemeester steekt zijn duim omhoog en geeft ons de toestemming om het concert iets te verlengen en een toegift te geven waarop wij de prachtige Robbie Williams balade: “Angels” inzetten en iedereen uit volle borst meezingt.

Brink Laren Sonny's IncWij nemen van iedereen afscheid en na het feest is er bij mij een afterparty met Sushi welke geleverd is door mijn goede vriend Camiel Meijer, met een aantal sponsoren en vrienden praten we voldaan over een zeer geslaagd evenement.

Hulde en lof gaat ook uit naar mijn vrouw Marleen die het organisatorisch strak heeft geleid.
De prachtige fotografie van PSpotter en Eric Minnaard kun je op onze fotopagina bekijken.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG