Sonny’s inc. Live op de Brink in Laren

14 juli Bestorming van de Brink 2006

 

Met meer dan 3000 aanwezige feestgangers op de Brink in Laren, kunnen we spreken van een regelrecht succes. Het publieks evenement georganiseerd door Sonny’s Inc. in samenwerking met café ”T’ Bonte Paard” was meer dan geslaagd.

In een Frans aandoende setting op de prachtige Brink met de hoge bomen en de “restaurantjes” was het in de vroege zomeravond al zeer gemoedelijk.

De gasten en professionals (media, organisatiebureaus, boekingskantoren, eventmanagers, etc.) werden feestelijk onthaald door Dj/Vj Vince die met zijn muziek al voor de nodige sfeer zorgde. Sonny’s Inc. startte het concert om 20.30 uur met een repertoire dat voor iedereen herkenbaar was en door het publiek uit volle borst meegezongen werd.

De ondersteuning van DJ Vince die voor de gelegenheid met de band integreerde was ook fenomenaal. Met zijn beelden speelde hij prachig in op het door Sonny’s Inc. gespeelde repertoire. Vele oude videoclips en mooie plaatjes passeerden de revue. De speciaal op maat gemaakte lichtshow van Sjoerd van de Broek van Smit Sound Service werd door het publiek ook als een waar spektakel ervaren, de oehs en aaahs waren dan ook niet van de lucht.

De nieuwe CD, van Sonny’s Inc. “Latin Flavour” kon helaas niet gepresenteerd worden door mix-technische problematiek. In een later stadium zal deze CD alsnog gepresenteerd worden. Onze dank gaat uit naar de sponsoren die het concert mede mogelijk gemaakt hebben.

In de eerste plaats T’ Bonte Paard met de drijvende kracht van Angeli Kerkhof en natuurlijk Digidoek die ons ondersteunden met de reclame uitingen op doek. Verder noemen wij graag X-Mark de mobiele beveiligings expert, Smit Sound Service onze huisleverancier van geluid en licht, Rianne Goijarts van Goija.com voor alle creatieve uitingen,Rene Stokvis, Boot administratie kantoor, Marjon Hittema voor de ondersteuning en regelwerk.

Wij zien nu al uit naar zaterdag 14 juli 2007 om het Gooi wederom in het zonnetje te zetten.

De foto’s welke gemaakt zijn door event fotograaf Eric Minnaard kunnen binnenkort op onze fotopagina bekeken worden.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG