Mirrorpop

Mirrorpop  in het Hemmelland te Monnickendam

Op 15 juli 2006 ging het eerste Mirrorpop van start. Het evenement werd gehouden in het Hemmelland te Monnickendam waar een zeer fraaie circustent was neergezet.

Mirrorpop

Het leek wel als of heel feestend Monnickendam en Volendam uitgerukt was om te genieten van het strak gorganiseerde festival.

Rond 20.30 uur startte Sonny’s Inc. het concert en de sfeer zat er meteen goed in. Om vooral goed in de sfeer te blijven speelden wij vele danceclassics. Na een korte pauze knalden wij de 2e set binnen met “Brand New Day”, vanaf dat moment werd het één grote dansmassa.

Het super enthousiaste publiek zong en joelde naar hartelust mee. Wij zaten bijzonder goed in ons vel door het geweldige succes van de dag daarvoor, 14 juli.

Op een gegeven moment zagen wij vanuit het niets een gaaf rock and roll stel staan, ludiek zette de band “Rock Around The Clock” in en er ontstond een grote kring rondom dit rockend dansstel. Het was werkelijk party ten top.

mirrorpop4

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG