Sonny’s Inc. Live op de Brink 2012 op Markterrein

De Brink heeft rust nodig, maar wij niet!!!

Sonny’s Inc. live op de Brink gaat dit jaar plaats vinden op zaterdag 14 juli 2012 maar eenmalig wordt het evenement verplaatst naar het kermisterrein!

Dit jaar dus Sonny’s Inc. Live in Laren. Noodgedwongen zijn we uitgeweken, de Brink heeft rust nodig! De magistrale bomen van de Brink hebben te lijden gehad van alle evenementen die daar hebben plaatsgevonden. De bovenste laag van de grond is sterk verhard hetgeen problemen oplevert voor de wortels van de bomen.

De gemeente heeft besloten om de Brink 1 jaar rust te geven maar omdat Sonny’s Inc. Live op de Brink inmiddels niet meer mag ontbreken als zomerconcert in ons mooie Laren, hebben we vergunning gekregen voor het marktterrein. Voor ons een nieuwe uitdaging om ook hier een onvergetelijke sfeer te creeëren. We hebben er zin in! De organisatie is weer in volle gang en we zijn druk op zoek naar sponsoren. Mochten jullie nog een tip hebben dan houden wij ons van harte aanbevolen!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG