Koninginnedag 30 april 2012 Sonny’s Inc. in Bussum

Geweldig feest bij ’t Raethuys met Sonny’s Inc.

Op Koninginnedag 30 april 2012 speelde Sonny’s Inc. voor het eerst in Bussum. Om 13.00 uur startten wij in de heerlijke zon die ons allen verwarmde.

Het was alsof je in open air ergens op een Caribisch eiland aan het spelen was. We speelden voor Café ’t Raethuys en de mensen waren in grote getallen gekomen. Het was op een top genieten, wat een feest, overal waar we keken zagen we de mensen intens genieten en meezingen. Er was nog een leuk intermezzo met mijn zoon Valentijn en zangeres Lee-Ann de lokale heldin van Bussum . Het was een middag om niet te vergeten.

Met nog de woorden in het hoofd van de Koninginnenacht daarvoor nam ik afscheid van de eigenaar van ’t Raethuys Rogier Jansen, het eerst wat hij zei was: ” Het bier is op” Ik moest lachen en dacht dat heb ik gisterenavond ook gehoord………. Win/Win!

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG