Sonny’s Inc. jazz in Muiden

Feest in Brasserie Muiden

Op 11 november speelde Sonny’s Inc. weer op de Gooische thuisbasis: Brasserie Muiden.Het was weer een geweldige party, het was een komen en gaan van bekend Gooisch publiek, ook hockeyclub Laren was uitgerukt om feest te komen vieren in de Brasserie.

Doordat het feest in de Brasserie doorgaans rond borreltijd begint, start de band in de regel met het door de musici zo geliefde jazzrepertoire. !

Het is een ander gezicht van Sonny’s Inc. dat ook door onze fans en bekenden zeer geappricieerd wordt, de gemoedelijke sfeer tijdens het spelen was direct voelbaar. Na de jazz-set was het even culinair genieten van de hoogstandjes van Camiel Meijer en zijn personeel, na het diner startten wij ons jazzy,funky, latin repertoire.

Van meerdere gasten hoorden wij dat we verrassend repertoire speelden zo kregen wij complimenten over onze uitvoering van ” Liefs uit Londen ” met de prachtige sopraan invulling van Arjan onze saxofonist. Wij houden jullie op de hoogte van het volgende feest in de Brasserie, want één ding zeker culinair en muzikaal ben je echt een avond uit

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG