Ja ik wil! Maar wel op mijn manier

Ja ik wil! Maar wel op mijn manier

Onlangs is er een alleraardigst boekje verschenen waarin Sonny’s Inc. in vermeld wordt. Het boekje heeft de titel Ja ik wil! Maar wel op mijn manier (uitgeverij appelmoes), geschreven voor de trouwlustigen van nu. Auteur Yvette van der Meer vroeg een aantal van pas-getrouwden alle i do’s en i don’ts op weg naar hun bruiloft.

Resultaat is een rijk geïllustreerd grappig en informatief boek voor alle bruidsparen die het net even iets anders willen dan ‘gewoon’.

Een ‘standaard’ bruiloft kan vast ook heel leuk zijn. Maar daarover zijn al genoeg boeken geschreven. Dít boek is er voor iedereen die het net even anders wil doen. Die inspiratie zoekt. Of gewoon nieuwsgierig is naar hoe de meest uiteenlopende stellen hun bijzondere bruiloft hebben aangepakt. Hoe regel je bijvoorbeeld een bruiloft in het buitenland? Wat komt er kijken bij een fusion-huwelijk? Wat als je voor de tweede of zelfs derde keer trouwt? Hoe kun je zo goedkoop mogelijk trouwen?

Verder… de ramp-ambtenaren top 5, openingsnummers: hot or not, met goed fatsoen geld vragen, de microfoontechniek bij speechen, hoe een verkeerde oester de huwelijksnacht kan verpesten, Noorse klederdracht, zes jurken per dag, het stel dat twee keer trouwde binnen een kwartier, de gemeente met de meeste weigerambtenaren, waarom een homohuwelijk geen homohuwelijk is, kitsch in Las Vegas, ‘ja’ in de lift, socialistisch op de Dag van de Arbeid en het bruidspaar dat geen tijd, geen zin en geen geld had.

Ja, ik wil! Maar wel op mijn manier ligt in alle boekwinkels en warenhuizen. Prijs: 14,95 euro ISBN: 9789080139152

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG