Sonny’s Inc. feest met Roche op de SS Rotterdam

Goede sfeer aan boord van de SS Rotterdam met feestend Roche

Op 16 januari 2014 speelde Sonny’s Inc. op de Kick-off meeting van Roche. Wij speelden op het imposante hotel schip de SS Rotterdam te Rotterdam

Roche is een internationale researchgeoriënteerde healthcare onderneming. Zij ontdekken, ontwikkelen en leveren innovatieve producten en services rondom: vroege opsporing, preventie, diagnostiek en behandeling van ziekten. Hiermee dragen zij bij aan de gezondheid en kwaliteit van leven. In Nederland bestaat Roche uit twee onderdelen: de farmaceutische divisie in Woerden en de diagnostische divisie in Almere.

De stijlvolle gasten zeer goed gekleed voor de gelegenheid, werden van harte welkom geheten en werden gefêteerd op een heerlijk diner in de Queens Lounge, daar speelde Sonny’s Inc. met de unplugged formatie. De gasten genoten van de easy-listening tunes die we speelden, met name het Al Jarreau, Lionel Ritchie en Sinatra repertoire werd zeer gewaardeerd.

Na het diner werden de gasten naar de Grand Ballroom gedirigeerd alwaar een heerlijk dessertbuffet klaarstond en de grote formatie van Sonny’s Inc. Voor de band was het even omkleden van smoking naar witte kledij en we waren klaar voor de show. Het werd een groot uitbundig dansfeest, men genoot met volle teugen. Uiteindelijk hebben we dik twee uur non stop geknald en hebben we de doelstelling gehaald. “Samen een gezellige sfeervolle avond hebben”

Na afloop waren er vele complimenten en sprak men dat dé Roche huisband (Sonny’s Inc.) gevonden was. Wij hebben de SS Rotterdam als een zeer bijzondere locatie mogen meemaken, een heerlijk ambiance met vriendelijk personeel, een echte aanrader wat ons betreft. Wij halen in ieder geval onze Loveboat tune weer graag uit de kast voor dit mooie schip! Het event werd superstrak en professioneel georganiseerd door PPeople.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG