Singer Laren viert feest met Sonny’s Inc.

ZAKENVRIENDEN VAN SINGER LAREN VIEREN 12,5-JARIG BESTAAN

Op 24 september speelde Sonny’s Inc. in het Singer te Laren, het was een topfeest in het culturele hart van ’t Gooi. Lees even het stukje van Wethouder/Loco Burgemeester Leo Janssen in het Larens Behoud.

25 sept.- Een belangrijke pijler voor de ondersteuning van Singer Laren wordt gevormd door de ‘Stichting de Vijftig Zakenvrienden van William Singer’ onder leiding van haar inmiddels derde voorzitter, de enthousiaste Larense Jacqueline Weesie.

Gisterenavond vierde het exclusieve gezelschap van nu nog 37 zakenvrienden en -vriendinnen, die grote betrokkenheid en affiniteit hebben met Singer Laren en het Gooi, haar 12,5 jarig bestaan in de Orangerie met een walking dinner, een wijnproeverij en een swingend optreden van de Larense band Sonny’s Inc.. De zakenmensen, woonachtig in en rond het Gooi verenigen het culturele met het zakelijke, het nuttige met het aangename.

Het bestuur van de Stichting- Jacqueline Weesie, Liesbeth Hendrix, Maarten Rutgers, Theo Lodewijkx en Peggy HoetmerHet doel van de Stichting is om via een uniek, afwisselend en inspirerend cultureel programma, exclusief toegankelijk voor de zakenvrienden/vriendinnen en hun relaties, de aantrekkingskracht en inspiratiebron van Singer Laren als zakelijk trefpunt te vergroten.

Gisterenavond hield acteur Edwin de Vries, lid van de Commissie van Beheer van Singer Laren, een hartstochtelijk pleidooi om nog meer zakenvrienden te werven, want er kunnen vijftig zakenmensen lid worden. ” Ik weet zeker dat er een aantal onder de nieuwe uitgenodigde relaties is, die het getal van vijftig zakenvrienden vanavond rond zullen maken.” Met hun financiele steun van €4000 per jaar zorgt de jubilerende Stichting er mede voor dat Singer Laren ook in de toekomst voor het Gooi en verre omtrek van cultureel en zakelijk belang blijft.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG