De Jong & Laan party met Sonny’s Inc.

De Jong & Laan swingt in Marknesse

Op 25 september 2009 speelde Sonny’s Inc. voor het mooie bedrijf De Jong & Laan. De Jong & Laan is een zelfstandige, krachtige, ambitieuze accountantsorganisatie.

Zij zijn actief in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met 850 medewerkers vanuit 30 kantoren adviseren zij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en de agrarische sector.

Alle werknemers waren uitgenodigd om in de discotheque: “Chez” te Marknesse te feesten en uit de bol te gaan. Sonny’s Inc. stond op deze avond garant voor een twee uur durend concert. Het was een te gek concert met veel interactie met het publiek, non-stop werd er gedanst en de sfeer was fenomenaal. Na ons concert mocht Nathalie van Idols het event afsluiten. Het was een super avond!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG