Sail 2010

Feest op Tallship Dar Modzliezy

Op 21 augustus 2010 speelde Sonny’s Inc. op het nautische evenement Sail 2010 te Amsterdam. Sonny’s Inc. was door de Stichting Sail geëngageerd om een optreden te geven op het prachtige Tallship de Dar Modzliezy.

Het was feest aan boord van de Dar Modzliezy. Het feest werd gehouden ter ere van alle sponsoren van Sail 2010, zo waren er ook verschillende hoogwaardigheidsbekleders waaronder : de Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, de Burgemeester Don Bijl van Purmerend die het genoegen had om op de boot de heer Hans Rotering (penningmeester van de Stichting Sail) ridder in de orde van Oranje Nassau te benoemen, ook Prins Maurits en Marilene waren aan boord.

Het was een leuk weerzien van het prinselijk paar, we haalden fijne herinneringen op van het huwelijkfeest op het Loo waar Sonny’s Inc. inmiddels meer dan 12 jaar geleden op speelde.

De avond op het reusachtige tallship was heel bijzonder en we hadden geluk met het fantastische weer , zonder overkapping in de openlucht konden we de gasten laten genieten van onze muziek.

Als klap op de vuurpijl was er een gigantisch vuurwerk, wij genoten met volle teugen en vonden het geweldig om onze positieve bijdrage te geven op dit unieke evenement.

Kijk even op het bijgaande Youtube filmpje voor een kleine impressie.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG