La Caverne de Geulhem in Berg & Terblijt

Topfeest voor Paul met Sonny’s Inc.

Na een zomervakantie van een maand speelde Sonny’s Inc. op 14 augustus op de prachtige locatie La Caverne de Geulhem in Berg & Terblijt.

We speelden op de verjaardagsparty van Paul die georganiseerd was door zijn goede vrienden. Vorig jaar fêteerde Paul ter ere van zijn 50ste verjaardag zijn voltallige vriendenkring op een luxe cruise langs Venetië, Kroatië en ander prachtige landen.

Als voorwaarde aan zijn vrienden stelde Paul dat hij een feest terug zou krijgen op zijn 51ste verjaardag. Aldus geschiedde en op 14 augustus 2010 was Sonny’s Inc, dan ook getuige van een spetterend feest in de schitterende ambiance van La Caverne de Geulhem. Sonny’s Inc. speelt vaker in de omgeving van Maastricht, zo kennen wij de locatie Chateau Neercanne goed, La Caverne deed ons erg denken aan deze locatie. Het was een topfeest en Paul straalde.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG