Ronald en Marlou Koopman

25-jarig huwelijks jubileum van Ronald en Marlou Koopman

Op 03 februari 2007 speelde Sonny’s Inc. in de geweldige lokatie: Taets Gallery. Wij speelden ter ere van het 25-jarig huwelijks jubileum van Ronald en Marlou Koopman. Voor deze speciale dag was flink uitgepakt, zo vertrokken 3 bussen vanuit Laren met prachtig uitgedoste gasten.

De heren strak in smoking en de dames hadden allen iets van een tijgerprint: het thema van de avond. Om 20.30 uur arriveerden de gasten die werden ontvangen in de benedenhal van Taets waar prachtige kunst te zien was, op de achtergrond speelde de Flamenco gitarist: “John Fillmore”

Om 21.00 uur werden de gasten in de bovenzaal ontvangen waar Sonny’s Inc. lekkere jazzy muziek speelde, wij speelden met de grote bezetting inclusief de Angels, 3 blazers en onze VJ.

De sfeer was uitermate goed en de reakties waren fantastisch, ons geluids en lichtbedrijf Smit Sound Service had er dan ook een geweldig mooi lichtspektakel van gemaakt.

Om 22.00 uur werd de nieuwe act: The Classic Crooners gepresenteerd. The Classic Crooners is een nieuwe act waar ik aan participeer, tezamen met Franklin Brown en Frank in Person brengen wij romantisch liedjes uit het American Songbook. Na dit leuke intermezzo was het weer tijd voor Sonny’s Inc en omdat Friend van Sonny’s Inc.: Franklin Brown nog in de zaal was vroeg ik of hij nog 2 nummers met ons mee wilde doen en zo geschiedde. De disco kraker: “Disco inferno” werd ingezet en het feest barstte los. Wij knalden de avond door en sloten af met “Let me entertain you” ……… het dak ging eraf! Wat hebben wij een top avond gehad !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG