Bedrijfsevenement 007 Aon

Aon personeelsfeest

Op 07 februari 2007  speelde Sonny’s Inc. op het grote personeelsfeest van Aon Nederland. Aon is toonaangevend dienstverlener op het gebied van risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Het superfeest werd gehouden in Central Studio’s te Utrecht.

Het thema van de avond was: 007 en het was leuk om te zien hoe ruim 1500 personeelsleden zich hadden uitgedost. Er liepen veel “Bond-personages” rond, iedereen zag er tiptop en chique uit. Met een aantal personeelsleden hebben wij op de avond een soort van grandfinale gehouden, een half uur lang brachten wij een ingestudeerde show met showkleding choreografie en lichtspektakel.

In een aantal repetities hebben wij tezamen met Annemie Crebolder (choreografe) het beste weten te halen uit de laaiend enthousiaste Aon medewerkers. Songs die de revue passeerden waren o.a. Everybody needs somebody, relight my fire,Let me entertain you, wake me up before you go go, Copacabana, have I told you lately, etc. Wij hebben genoten, onze dank gaat uit naar organisatiebureau: Dechesne & Boertje voor wederom een perfect georganiseerd evenement.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG