Reisgala in Huis ter Duin

10-jarig jubileum Reisgala

Op zaterdag 28 januari speelde Sonny’s Inc. in het prachtige Hotel Huis ter Duin,het was het 10-jarige jubileum van het Reisgala. Het Reisgala is een unieke, besloten avond voor de reisbranche, inclusief diner dansant en topentertainment.

reisgalaDe avond werd gepresenteerd door Karin Bloemen. Er was een spannende veiling van een schilderij waar het geweldige bedrag van 31.000 Euro voor werd geboden, dit gehele bedrag is ten bate van Villa Pardoes . Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis de vakantie van hun leven.

De artiesten die de revue passeerden waren Tony Eijk, Ben Cramer en natuurlijk Karin Bloemen die een spetterend optreden weggaf. Om 24.00 uur gaf Sonny’s Inc. een ruim uur durend concert weg. Het werd een vette swingparty, de gasten en wijzelf genoten van de akoestiek in de zaal.

(Ramon onze super drummer……partyyyyy!)

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG