Derde Sneeker Nieuwjaarsgala

Ronde Tafel Nieuwjaarsgala

Ronde Tafel 27 Sneek heeft zaterdagavond 21 januari 2006 haar service project ten behoeve van Jan Bos afgerond met het derde Sneeker Nieuwjaarsgala. Maar liefst 180 bezoekers waren aanwezig op het gala in Paviljoen Sneekermeer.

Na de wijnactie in december was het spetterende gala met Sonny’s Inc. een onvergetelijk hoogtepunt. Sonny’s Inc. had vleugels deze avond, de sfeer op deze avond was buitengewoon, de gasten waren fantastisch gekleed en men had duidelijk zin in een swingfeest. De afsluiting van het feest werd gedaan door onze zeer gewaardeerde collega Franklin Brown.

De opbrengst waarmee Jan Bos naar Rwanda kan, bereikte de recordhoogte van liefst € 10.400,-, mede door sponsoring van Rabobank, Deloitte, Intereffekt, BrightSpark, Bootwerk, Floor2Floor, Sturier Yachts, Geje Truck Hydraulics, Titan Projects, Tipico Italiano en HSCG. De formule van het Sneeker Nieuwjaarsgala begint duidelijk zijn vruchten af te werpen. De combinatie van een mooi gala met een service project spreekt steeds meer mensen aan. Het gala voor Sneek en omstreken zal dan ook zeker in 2007 zijn vervolg krijgen.

Met de opbrengst van afgelopen jaren zijn onder meer een fysiotherapie praktijk en een zorgboerderij bekostigd! Door de ondersteuning van de Ronde Tafel is Jan Bos in staat onder meer medische materialen en apparatuur mee te nemen, niet alleen om lokale voorraden te sparen, maar om mee te bouwen aan een omgeving waar betere zorg mogelijk is. Ook worden lokale verpleegkundigen bijgeschoold.

Orthopedisch chirurg Jan C. Bos uit het Antonius Ziekenhuis Sneek gaat volgende week een aantal weken naar Rwanda in het kader van een orthopedische hulpprogramma. Rwanda is een land met 8 miljoen inwoners en een gemiddeld inkomen van $ 1,- per dag. Voor de zevende keer gaat Jan Bos met een chirurgisch team aan de slag om dit door de genocide van 1994 zo geteisterde land te helpen bij zijn wederopbouw. Het is een project van de Belgische organisatie “Medecins sans Vacances”. Het ziekenhuis van Kabgayi in Centraal Rwanda wordt geholpen bij de opvang van orthopedische en traumatologische patiënten.

De organisatie Artsen Zonder Vakantie bestaat uit gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen die werken aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Afrika. Zonder vergoeding werken de artsen samen met hun Afrikaanse collegae, onder meer aan betere medische verzorging voor de kansarme patiënt. Niet willekeurig, maar via een hechte band met Afrikaanse ziekenhuizen. Zonder de lokale verantwoordelijken te vervangen, delen AZV’ers onder moeilijke omstandigheden hun kennis en ervaring.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG