Polo Brabant 2019 weergaloos 

Polo Brabant 2019 uitverkocht

Woorden schieten eigenlijk tekort: weergaloos, fantastisch, inspirerend, bruisend, swingend, dat alles was de 10e editie van het smaakvolle Polo Brabant dat bezocht werd door stijlvol en chique Brabant. Het event werd, zoals de traditie het wil, op het mooie landgoed Eckenrhoode in Waalre georganiseerd.

Statig kwam men aanrijden op het prachtig gedecoreerde event met aan weerszijden zeer exclusieve bolides, werkelijk een lust voor het oog. Dan de prachtige entree waar je welkom geheten werd door de hostessen die een kleine uitleg gaven over het event. Vervolgens baan je je een weg met verschillende stands met exclusieve merken en een heerlijk culinair aanbod.

Op het terrein waren verschillende loges waar de sponsoren hun klanten uitnodigden om te genieten van de wedstrijden. Last but not least het podium waar s’avonds het inmiddels traditionele concert van Sonny’s Inc. plaats vond, wat was het vet! Zo mooi en fantastisch om te zien hoe de mensen ruim twee uur op de dansvloer genietend stonden te swingen en te feesten op onze muziek. Wij hadden weer zeer toegeleefd naar het event en het resultaat mocht er ook zijn. De partymachine van Sonny’s Inc. stond aan!
Na deze geslaagde eerste dag gingen wij naar onze hotels om ons klaar te maken voor de volgende dag waarop wij in de middag met Sonny’s Inc. Lite speelden en wat meer easy-listening en jazzy tunes brachten.

Mooi was het moment van de opening waarop wij de opening te paard deden, het idee ontstond op het event en zo starten wij de polo games met de Gypsy Kings medley, de gasten waren zichtbaar verrast. Later in de midddag en vroege avond ontstond wederom het feest en sloten wij met het personeel af in het veld wat prachtige fotomomenten opleverde. Wij danken de organisatie BYLEI voor een perfect georganiseerd event waarbij ook grote zorg uitging voor het verzorgen van het entertainment. Dank jullie wel! Wij kijken terug op  een zeer geslaagd event en kijken reikhalzend uit naar Polo Brabant 2020 dat op 20 en 21 juni 2020 gehouden zal worden.

Opening Polo Brabant 2019 2e dag
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG