Verjaardagsfeest in The Harbour Club

Superfeest in eventzaal The Next Door

Op zaterdag speelde Sonny’s Inc. voor Frank en Karin! Het sympathieke stel vierde hun beider verjaardagsfeest groots met familie, collega’s en vele vrienden. Het superfeest werd gehouden in de event zaal van The Harbour Club “The Next Door”. Een werkelijk prachtige ruimte, die volledig gerestyled is en hoe! Wat ons betreft een van de mooiste plekjes van Nederland waar muziek de boventoon mag voeren.
De gasten werden rijkelijk gefêteerd op al het lekkers wat The Harbour Club te bieden heeft. Men wist niet wat er na het diner ging gebeuren….
De koffie werd buiten geserveerd en de zaal werd in no-time omgebouwd voor het party gedeelte. Groot was de verrassing toen de gasten terugkwamen in de zaal en Sonny’s Inc. losbarstte. Direct stond iedereen op de dansvloer en dat bleef de gehele avond zo. Voor de ouders van Frank en Karin speelde wij “My Way” en zij schitterden op de dansvloer. Wat een memorabel moment, kippevel! Alles klopte, de locatie, het bedienend personeel, het eten, de muziek maar vooral de warmte en het enthousiasme van dit leuke publiek! Een avond met een gouden randje….. 
 
Ben je ook op zoek naar een super locatie voor jouw event in Amsterdam dan bevelen wij “The Next Door” van The Harbour Club van harte aan. Voor meer info: https://theharbourclub.com/business/the-harbour-club-amsterdam-oost/
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG