Peter Douglas: Een Tijdloze Crooner en zijn Muzikale Avonturen

Peter Douglas staat bekend als een van de beste impersonators ter wereld. Sinds zijn overwinning in de Soundmixshow van 1987 met een indrukwekkende imitatie van Frank Sinatra, is hij een veelgevraagde zanger zowel in Nederland als internationaal. Met een carrière van meer dan 35 jaar blijft hij met passie zijn vak uitoefenen. Als crooner heeft hij meerdere albums uitgebracht, en zijn wereldhits ‘Stars On Frankie’ en ‘Thank You Frank’ zijn bij velen nog steeds geliefd. Zijn vocale gelijkenis met Sinatra werd zelfs erkend door Sinatra’s naasten, die hem uitnodigden voor de 81e verjaardag van Sinatra na een optreden in New York tijdens de Marathon Run in 1996.

Daarnaast is Peter Douglas nu ook te boeken bij Sonny’s Inc. Bigband. Hij maakt deel uit van The Crooners, samen met Sonny en Johnny Rosenberg. Samen brengen zij klassieke nummers uit het Great American Songbook ten gehore, waardoor fans kunnen genieten van tijdloze melodieën met een authentieke charme.

 

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

Boek ons nu!

Een avond met Sonny's Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten. Wedden dat ook u niet stil kan blijven staan. Onze musici zijn van allerlei pluimage maar hebben absoluut één ding met elkaar gemeen: hun passie voor muziek en de instelling om het uw gasten naar de zin te maken.

Entertainment is our middle name

Probeert u zich uw laatste feest eens te herinneren. Was het 6 maanden geleden? Een jaar? Weet u nog wat u gegeten heeft of hoe geweldig de bloemen waren? Waarschijnlijk niet, maar de herinnering die blijft bestaan is of u het naar uw zin heeft gehad? Of u de hele avond gedanst heeft? Of de live-muziek goed was? Over het algemeen blijft de muziek u het meeste bij. Live entertainment laat als het goed is een onvergetelijke indruk achter!

Sonny's Inc. voelt zich verantwoordelijk dat ook uw gasten zich uw feest nog lang blijven heugen ! Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Al uw vragen over Sonny's Inc. kunt u stellen aan Marleen Vanlaer op ons kantoor zij geeft u een goed advies en vertelt u graag wat de diverse mogelijkheden zijn op uw feest of event.

06-53348231

Aanvraagformulier
    * Als u binnen 24 uur geen reaktie van ons heeft mogen ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen 035-5382811