Personeelsfeest van VCK TRAVEL

Hospitality club swingt met Sonny’s Inc.

Op 18 december 2010 speelde SONNY’S INC. op het personeelsfeest van VCK TRAVEL.

VCKVCK TRAVEL is een veelzijdig, Nederlands bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van zakenreizen, groep- en incentive reizen, evenementen organisatie, cruises en ferries. Bovendien is VCK Travel marktleider op het gebied van vervoer van scheepsbemanningen onder de naam Marine Travel.

Het feest van VCK werd georganiseerd in de HOSPITALYY CLUB te Rotterdam, een leuke locatie met veel sfeer. De gasten gingen op de avond volledig uit de bol en we hadden bijzonder veel plezier met elkaar, er ontstonden fantastische jams en de musici waren helemaal los, het was party to the max.

Ook Tom Beek die solerend op z’n knieën het publiek in extase bracht genoot van de sfeer. Na afloop begonnen wij aan onze spookrit naar Laren, de sneeuw die gevallen was ongelooflijk en leverde nog leuke beelden op, op onze Flipcamera. Kijk voor de aardigheid even op het bijgevoegde Youtube filmpje ! De musici en feestbeesten op de avond waren George Pelupessy, Tom Beek, Cees Trappenburg, Jan Peter Sträter, Debbie Helaha, Erica Groeneveld, Ramon Braumuller, Huig Ouwehand en Job Kaihatu van de partij.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG