Kerstfeest Bunzl

Kerstfeest met Sonny’s Inc. in Eemhof

Op vrijdag 17 december 2010 speelde Sonny’s Inc. voor het bedrijf Bunzl.

Bunzl is een groothandel voor de food- en non-food industrie, foodretail en foodservice markt. Binnen Nederland, maar ook wereldwijd,geldt Bunzl als dé specialist in non-food.

Bunzl biedt originele en functionele packaging solutions en bovendien ontwikkelt Bunzl diverse nieuwe concepten, ook voor individuele klanten. Bunzl is totaalleverancier en houdt alle zogenaamde kostenartikelen voor een klant op voorraad.

Het leuke personeelsfeest van Bunzl werd gevierd in de Eemhof te Zeewolde, het was op deze avond zeer spannend of iedereen überhaupt op tijd zou zijn want zoals jullie weten, viel er ongelooflijk veel sneeuw.

Wij waren in ieder geval blij dat we op de afgesproken tijd in ieder geval genoeg musici hadden om de avond te kunnen beginnen, onze blazerssectie bestaande uit Tom Beek en Cees Trappenburg kwamen uiteindelijk na een gevaarlijke sneeuwrit van meer dan 4 uur op locatie. Ruim 200 medewerkers van Bunzl konden ook door het slechte weer niet aanwezig zijn, het kon de pret en het feest echter niet drukken het was een bijzonder geslaagde avond.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG