NZA (New Zealand Auckland)

“Sonny’s Inc. Live op de Brink 2009”

De voorbereidingen voor “Sonny’s Inc. Live op de Brink 2009” op 27 juni zijn in volle gang, nieuwe sponsoren hebben zich aangemeld.

In dit kader heeft zich ook een kledingsponsor gemeld waarmee Sonny’s Inc. zich dit jaar o.a. zal profileren, het is het mooie kledingmerk: NZA (New Zealand Auckland) We hebben nog een aantal mogelijkheden voor sponsoring, neem gerust contact met ons op om e.e.a. te bespreken.

De nieuwe zonnige zomer single van Sonny’s Inc. “Dueña de mi Corazón” wordt zeer goed ontvangen, maandag jongstleden is de promotie regionaal begonnen en zal het aanstekelijke Spaanse liedje overal te horen zijn. Op de Brink zullen wij een speciale uitvoering spelen en we zijn de mogelijkheden aan het bekijken om tijdens ons concert wederom een videoclip te maken op de Brink in Laren.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG