30 april 2009 Koninginnedag met Sonny’s inc.

Albert Cuyp op Koninginnedag

Op 30 april Koninginnedag speelden wij inmiddels zoals een ieder die Sonny’s Inc. kent traditioneel op de Albert Cuyp markt.

De organisatoren: Café de Vlinder en Café Flamingo zetten op het midden van de Albert Cuypmarkt een groot podium neer en elk jaar is het weer een groot feest. Ik moet zeggen dat wij zeer gemengde gevoelens hadden dit jaar bij ons optreden, wij hadden net gehoord en op televisie gezien welke drama’s zich hadden voltrokken in Apeldoorn. De stemming was niet vrolijk wij dachten aan de slachtoffers en het verdriet van de familieleden en aan de koninklijke familie die getuigen waren geweest van een verschrikkelijk drama.

Op deze Koninginnedag zat een gigantische smet en aan ons de taak om er toch nog wat van te maken. Uiteindelijk startten wij om 15.00 uur om twee sessies te spelen. Onze muziek bracht de mensen in de stemming en de sfeer was in ieder geval op de Albert Cuyp gezet.

Om 19.00 uur startten wij ons avondconcert welke twee uur duurde, wat een ongelooflijk drukte was er weer, de mensen gingen volledig los, we stonden nog even stil bij het leed in Apeldoorn en onder het mom van de “show must go on” sloten wij af met, “Let me entertain you”

De Koninginnedag van 2009 zullen wij nooit meer vergeten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG