Nick Vollebregt vliegende nieuwe start met Sonny’s Inc.

Legendarische avond!

Wat een geweldige avond was het gisteren 22 oktober 2014 in Nick Vollebregt het café restaurant dat tientallen jaren grote roem genoot onder muziekliefhebbers ging gisteren met  Sonny’s Inc. volledig los.

Nieuwe uitbater Camel Meijer en zijn vrouw Yvette waren zeer content over de geslaagde aftrap. In de volgepakte locatie dat reeds twee weken uitverkocht was, was de sfeer fenomenaal. de gezelligheid van vroeger is weer terug aldus vele vaste gasten.

Sonny’s Inc. trad op met de 11-mansformatie met zes blazers (onze small bigband). Het leuke was dat veel gasten ons niet kenden in deze hoedanigheid en merkbaar zeer verrast waren. We speelden vele klassieke croonersongs en men genoot met volle teugen.

Uiteindelijk speelden we toch ook weer  populaire swingende songs en het dak ging eraf in Nick Vollebregt, iedereen was aan het swingen inclusief het vrolijke personeel die mij vertelden dat ze een wereld avond hadden.
we sloten af met “My way” en het was aandoenlijk om te zien hoe mensen elkaar innig vasthielden. Ben Pandelaar (oud eigenaar en grondlegger van Nick Vollebregt),zijn vrouw, zoon en Camiel Meijer stonden omhelst en voor Sonny’s Inc. was de avond compleet!

Camiel en Yvette Meijer
Camiel en Yvette Meijer

“De avond was legendarisch”  met die woorden nam Ben Pandelaar afscheid. Na afloop stond ik nog even na te genieten met Camiel en we mijmerden over volgende mooie optredens.  Ga eens lekker uit eten bij Nick Vollebregt de nieuwe kaart spreekt boekdelen, in de ouderwetse ambiance, het vriendelijke personeel en de gastheer die je van harte welkom heet is het heerlijk toeven in de toplocatie.

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG