Nederlandse OK Dagen swingt met Sonny’s Inc.

Congresgangers genieten van dansavond!

Op 28 oktober 2014 speelde Sonny’s Inc. in het hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof te Veldhoven.
headerWij speelden voor de Nederlandse OK-Dagen. De Nederlandse OK-Dagen is een tweedaags interdisciplinair congres met specialistische sessies voor leidinggevenden, praktijkbegeleiders, vakspecialisten medewerkers OA en AA, docenten,NP-ers,leerlingen, inkopers en beoefenaren van de nieuwe beroepen op de OK. De-Ok Dagen bezoekers werden gefêteerd op een swingend feest met Sonny’s Inc. en DJ.

De sfeer was geweldig de hele avond werd er gedanst op de groovy beats. Het was een bijzonder leuk optreden men reageerde zeer positief op alle muziekstijlen die voorbij kwamen van latin,pop disco,   jazz, nederlandstalig tot heftige dance aan het einde van de avond.

Sonny’s Inc. wordt vaak ingezet op feestavonden van medische congressen, wij hebben ons de laatste jaren hierin gespecialiseerd. Door het spreken van het juiste “idioom” en de kwaliteit die men van ons mag verwachten weten congres organisatoren ons goed te vinden. Koningshof-Veldhoven-800x500-1

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG