NBVA in Okura Hotel met Sonny’s Inc.

Gala feest voor NBVA in Okura Hotel

Op vrijdag 09 oktober 2009 speelde Sonny’s Inc. voor de chique branche vereniging NBVA. De NBVA, branchevereniging van onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs, is een sterke, moderne en actieve belangenvereniging, waarbij zo’n 900 onafhankelijke, professionele adviesondernemingen zijn aangesloten. De vereniging is opgericht in 1909 en kan dus spreken van een rijke traditie.

De lustrum commissie had besloten het 100-jarig bestaan flink te vieren en nam als uitgangspunt dat de locatie de hoge kwaliteit van de NBVA en haar leden moest weerspiegelen. Hotel Okura in Amsterdam had de gewenste uitstraling en en beschikt over de de juiste facilitieten voor een groots galadiner en een spetterend feest.

Wij waren dan ook zeer vereerd dat wij uitverkoren waren om het spetterende feest neer te zetten. Na het geweldige galadiner wachtten wij de gasten op in de Heiman zaal van het Okura Hotel. Wij hadden de briefing gekregen om de gasten te lokken met een gigantische drumsolo van onze drummer Ramon Braumuller. De zaal stroomde al snel vol en het feest barstte los. In een ruim uur durend concert gingen de gasten volledig uit de bol ( zie bijgevoegd youtube filmpje) Na ons optreden sloten de dames van Big Black and Beautifull het event af. Het was een geweldig feest!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG