Amersfoort 750 jaar!

Jubileumfeest Amersfoort 750 jaar!

Bedankfeest medewerkers Amersfoort 750 jaarOp zaterdag 03 oktober 2009 speelde Sonny’s Inc. op het jubileumfeest van de gemeente Amersfoort. “Jubileumfeest was briljant” zo koptte de regionale krant.

Voor één keer hoefden de vele vrijwilligers van Amersfoort 750 niets te doen. Dertienhonderd Amersfoorters die zich in het afgelopen half jaar onbezoldigd voor Amersfoorts 750ste verjaardag hadden ingezet, kregen op zaterdavond een groot feest aangeboden in de Wagenwerkplaats(Rijtuigenloods)

Na te zijn begonnen met een easy-listening lounge-set werd het tempo door Sonny’s Inc. langzaam maar zeker opgevoerd en werd het één groot swingfeest. Sonny’s Inc. stond ook deze avond in de grote bezetting met ondersteuning van de Angels en percussie. We genoten van de geweldige sfeer en de saamhorigheid van de gasten.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG