Megafeest in Dordt Yart door BYLEI

Ruim twee uur swingen op muziek Sonny’s Inc

Op vrijdag 12 januari 2018 speelde de band op het megafeest van Star-Shl ruim 1500 feestgangers waren aanwezig.
Het event werd gehouden in de industriële locatie “Dordt Yart” te Dordrecht.

In een soort festival opstelling konden de gasten van alles beleven, zo werd er heerlijk eten geserveerd vanuit allerlei kraampjes en stands. Gasten werden vermaakt door rondlopend entertainment en op het podium stond vol verwachting Sonny’s Inc te wachten met op onze Ledwall het logo van het thema van het feest: “Goud en Nieuw” Vele mensen waren dan ook gekleed met een golden touch.

Op deze speciale avond werd ook het nieuwe logo van de organisatie gepresenteerd. Na de presentatie barstte het feest los in een ruim 2 uur durend concert brachten wij de feestgangers in een absolute jubelstemming, het leuk om iedereen uit zijn dak te zien gaan. Het was groots genieten over alles was nagedacht maar hoe kan het ook anders want de organisatie was in handen van het Brabantse top-organisatiebureau BYLEI.
Wat een knalfeest was het!

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG