feest van Intersportduo

Swingen op songs van het goede oude discotijdperk

Op donderdag 11 januari 2018 speelde Sonny’s Inc. op het feest van Intersportduo. Met 16 eigen sportzaken kan één van hun sportspecialisten je altijd voorzien van het juiste advies op het gebied van sportkleding, -accessoires en/of hardwaren. De twee eigenaren namen na 34 jaar afscheid van de zaak, dit werd groots gevierd in Hoofddorp in de locatie restaurant Den Burgh.

In het restaurant was een podium geplaatst waar de 9-mansformatie van Sonny’s Inc. om 20.30 uur aftrapte om een swingend concert te geven.  Na een woordje van de directeuren barstte het feest los. Het was niet “rustig opbouwen” maar direct het “gas erop”. Het laaiende enthousiasme van het publiek werkte aanstekelijk op de band. Wij zetten onze meest swingende medleys in. Wij keerden terug naar het goede oude discotijdperk met de vele muzikale klappers van toen. Onvergetelijk was het feest, vandaag ontvingen wij direct per mail een leuk bericht met de volgende tekst:

Een waanzinnige band, 180 man volledig uit hun dak!!

Vandaag de gehele dag berichten : “super avond en wat een top band hadden jullie geregeld “

Dank voor de prettige contacten en we gaan ons zeker weer melden !

Met vriendelijke groeten,

Peter

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG