Kerstavond, 2e Kerstdag en Oud en Nieuw zeer geslaagd

The Harbour Club… nights to remember!

Op Kerstavond, 2e Kerstdag en Oud en Nieuw speelde Sonny’s Inc. in de favoriete locatie “The Harbour Club” te Amsterdam.
Het was weer een groot genot om op deze dagen te mogen entertainen. In een volledig uitverkocht restaurant brachten wij ons repertoire. Tijdens het diner speelden wij onze Christmas songs, je zag de gasten genieten. Er waren voor ons ook vele bekenden. Aan elke tafel was het een feestje,het dansfeest kwam al heel vroeg op gang dit jaar. Ook het geluid klonk fantastisch. Wij brachten de avonden naar een hoogtepunt en aansluitend was er een afterparty met DJ bij de bar. Wat was het gaaf dit jaar!

Op Oudejaarsavond was het feest compleet met ondersteuning van geweldige gogo dansers van Entertainmentmatters. Tijdens het uitgebreide diner waren er shows van de dansers. Na het diner was het swingen met Sonny’s Inc., door het hele restaurant werd er gedanst. Even voor 24.00 uur gingen wij naar buiten om op het (speciaal voor de gelegenheid) kleine podium het lied Happy New Year van ABBA te zingen met aansluitend een schitterend vuurwerk.

Na het vuurwerk knalde Sonny’s Inc. er nog een dikke set in met ondersteuning van de gogo dansers wat zorgde voor een prachtig schouwspel. Het was intens genieten in The Harbourclub. We kijken terug op bijzonder geslaagde avonden.

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG